+31 (0)58 - 289 48 76

The place to be for every organist

Musica Pro Organo serie B, deel 1

Subtitle:Orgelcomposities uitgegeven onder redactie van Gert Oost
Publisher:Muziekuitgeverij Willemsen
Edition no.: W708

SKU: swil0708


Style Period:Romanticism


6 Orgelkoralen uit de Romantiek

1. Christian Gottlob Höpner - Nun sich der Tag geendet hat
2. Christian Gottlob Höpner - Wit Christenleut hab jetzund Freut, op.15
3. Ernst Friedrich Richter - Wer nur den lieben Gott lässt walten, op.20 nr.2
4. Ernst Friedrich Richter - O Gott, du frommer Gott, op.20 nr.3
5. Gustav Merkel - O Traurigkeit, o Herzeleid
6. Gustav merkel - Nun sich der Tag geendet

verzorgd door Frits Zwart

We'll make sure to deliver as soon as possible.

Need more information?
Call us on +31 (0)58 - 289 48 76.

Shipping costs will be shown at checkout.

Place your order in time and mind the delivery times.

Haven't been able to make a choice? Order a gift card.