+31 (0)58 - 289 48 76

Sinds 1887 hét adres voor de organist

Libro Primo (1603)

Ondertitel:Ricercate - Canzone Franzese - Capricci etc.
Componist:Trabaci, Giovanni Maria (c1575-1647)
Uitgever:Istituto dell Organo Storico Italiano
Editienummer: TA14

Artikelnummer: siosita14
€ 37,95


Instrument:Orgel, Orgel (manualiter)
Aantal pagina's:112


The aim of this edition, conforming to the general purpose of this series, is above all to offer a score that is on the one hand of the greatest possible transparency with respect to the source, and on the orther, a practical usability on the part of the keyboard player.

Preface and critical report in Italian with English translation.
Edited by Armando Carideo.

Boeijenga Music COVID-19 update Lees HIER meer over Boeijenga Music en de situatie omtrent COVID-19.

We doen ons best om dit product snel te leveren.

Meer informatie nodig?
Bel (058) - 289 48 76.

Vast tarief van € 4,95
voor de verzendkosten.

Bestel tijdig! Let op de levertijd van de producten.

Nog geen keus kunnen maken? Bestel een cadeaubon.